Šaltukui spaudžiant - bigas ( bigosas )

Ne taip seniai, buvo Delfyje įdėtas beveik bigo ( bigoso ) receptas.Teko skaityti komentarus… Esmė tokia: fuuuui… kopūstai, mėsa, dar ir parūkytos dešrelės aaaaaaa… jovalas ir t.t. Tokiu atveju,  kokio tipo jovalas yra taip mėgiama nūdienos valgytojų - pica ? Gaila, nespėjau parašyti, kad iš tiesų, labai dažnai sudėtyje būna skirtingos mėsos, tame tarpe ir paukštienos, džiovintų slyvų ir bigo - lietuviškai variante - net antaninių ( geriausiai ) obuolių. Šis patiekalas, turintis pakankamai ” senas ” tradicijas, tinkamai paruoštas,  privers pirštus aplaižyti. Nusušalkite. Skanaus!

Patiko (0)

Rodyk draugams

Rašyk komentarą